Wie wordt de MAESTRO 2017 van Arnhem?

Op zondagmiddag 21 mei vindt de Maestro 2017 plaats. Tijdens deze dirigeerwedstrijd welke bekend is van het gelijknamige programma “Maestro”, zullen deelnemers de bok beklimmen en hun dirigeerkunsten voor het Arnhems Fanfare Orkest tonen aan een jury en een publieksjury. De deelnemers zijn:

Geert van Gessel: 70 jaar en gepensioneerd. Mensen kennen mij van carnaval, voetbal en tennis en nog meer. Ik ben op late leeftijd muziek gaan maken en vind het leuk. Ik ben nieuwsgierig en wil graag dingen leren in dit project
Helga Beck: 56 jaar. Magazine administrateur van een recycling vakblad. Mensen kennen mij omdat ik  een vriendin ben van bekende Arnhemmers. Muziek geeft mij veel gevoel. Ik heb piano gespeeld. Verwacht een leuke middag en gezelligheid.
Harm Mensink: 48 jaar en projectontwikkelaar. Ik heb er veel plezier in en zal mijn titel verdedigen. ik maak geen muziek, maar beleef wel veel plezier aan muziek.  
Winnaar van 2016
Marcel Donders: 47 jaar en wijnkoper. Mensen kennen mij vanuit het netwerken en mijn wijnkopers huis. Ik word blij van muziek. Geen ervaring met muziek maken. Ik verwacht vooral gezelligheid.
Marijn Kruitwagen:  gepensioneerd gebouwbeheerder. Mensen kennen mij al 30 jaar van carnaval, ben zakelijk heel actief als aannemer. Ik maak muziek vanaf mijn 50e en vind het heel leuk om te doen. Ik doe mee voor een nieuwe uitdaging.


 

Klik hier voor de foto's van de generale repetitie

Foto's van de finale